Swedish Dental Supplies Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Swedish Dental Supplies Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Burlöv här finns det många olika Aktiebolag. Swedish Dental Supplies Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Burlöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Swedish Dental Supplies Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556053-4397.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-460201 alternativt besöka eller skicka post till Swedish Dental Supplies Aktiebolag på följande adress Söderv. 30, 232 52, Åkarp.

Swedish Dental Supplies Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Swedish Dental Supplies Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Elmström, Annika Margareta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Elmström, Tord Ingemar som är född 1942 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tillverkning och handel med dentalprodukter, samt äga och förvalta värdepapper och ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.