Elektriska Aktiebolaget Delta

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Aktiebolag som heter Elektriska Aktiebolaget Delta. Det finns flera verksamheter som liknar Elektriska Aktiebolaget Delta i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Elektriska Aktiebolaget Delta är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1951-01-12 så har Elektriska Aktiebolaget Delta varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Elektriska Aktiebolaget Delta Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Elektriska Aktiebolaget Delta så kan man gör det genom att posta ett brev till Hammarv. 10, 232 37, Arlöv. Vi ni istället prata med Elektriska Aktiebolaget Delta så kan ni göra det på 040-227500.

Bolaget skall driva fabrikation och försäljning av elektrisk material samt utöva installationsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Camilla Irene som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Montin, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Feikes de Groot, Johannes Hendrikus som är född 1958 och har titeln Extern VD, Anselmsson, Claes Sterner som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flensgrud, Rune som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holm, Ulf Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotCarlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -externa firmatecknarna -Feikes de Groot, Johannes Hendrikus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Elektriska Aktiebolaget Delta har 556055-0872 som sitt organisationsnummer.