SSA Tryck Aktiebolag

Skåne län

Information

SSA Tryck Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som SSA Tryck Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SSA Tryck Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

SSA Tryck Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1959-10-26. Men sedan 1980-01-01 så har SSA Tryck Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SSA Tryck Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-537000.

Burlöv arbetar för att bolag som SSA Tryck Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SSA Tryck Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet skall vara att bedriva tillverkning och försäljning av trycksaker och emballage samt idka annan därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för SSA Tryck Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Adolfsson, Hans Åke -Högberg, Bengt-Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SSA Tryck Aktiebolag och det är följande personer, Adolfsson, Hans Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Bengt-Olof som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för SSA Tryck Aktiebolag är 556069-9083.