Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag

Skåne län

Information

Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag har funnits sedan och 1979-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Villav. 9, 232 53, Åkarp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-465200.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag har idag 556072-6415 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag

Bolaget skall service och försäljning av elektronisk, hydraulisk och pneumatisk reglerutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Regulator-Service Reine Karenil Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karenil, Reine Jan Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karenil, Solweig Else-Marie som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sundberg, Carl Krister som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomikonsult i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .