CGS i Arlöv AB

Skåne län

Information

CGS i Arlöv AB är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som CGS i Arlöv AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CGS i Arlöv AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1960-12-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hammarv. 8, 232 37, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CGS i Arlöv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-436350.

Burlöv arbetar för att bolag som CGS i Arlöv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CGS i Arlöv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva renrumstvätteri samt handel med renrumsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CGS i Arlöv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CGS i Arlöv AB och det är följande personer, Topolovec, Zdenko Zlatno som är född 1962 och har titeln VD, Topolovec, Zdenko Zlatno som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Christian Ellegaard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eliasson, Sören Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för CGS i Arlöv AB är 556075-6289.