Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1963-03-15. Men sedan 1998-01-01 så har Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hammarv. 1, 232 37, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-432540.

Burlöv arbetar för att verksamheter som Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med aktier samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom, utföra skriv och bokföringstjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Gunni Mary Viola som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Knut Arne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kontorstjänst i Arlöv Aktiebolag är 556086-8837.