Sockerbolaget AB

Skåne län

Information

Sockerbolaget AB är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Sockerbolaget AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sockerbolaget AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1963-10-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till 205 04 Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sockerbolaget AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Burlöv arbetar för att bolag som Sockerbolaget AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sockerbolaget AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet skall vara att tillverka, marknadsföra och försälja socker och sockerfoderprodukter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sockerbolaget AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sockerbolaget AB och det är följande personer, Adolfsson, Hans Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Bengt-Olof som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Sockerbolaget AB är 556089-7372.