Frasetti Bakverk Aktiebolag

Skåne län

Information

Frasetti Bakverk Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Frasetti Bakverk Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Frasetti Bakverk Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Frasetti Bakverk Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Frasetti Bakverk Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Frasetti Bakverk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkareg. 30, 232 34, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-430011.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Frasetti Bakverk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Frasetti Bakverk Aktiebolag har idag 556112-2333 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Frasetti Bakverk Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bröd och konditorivaror ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet, samt handel med värdepapper.

I Frasetti Bakverk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlin, Raimund som är född 1938 och har titeln VD, Karlin, Raimund som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlin, Birgit Linnea Ann-Mari som är född 1941 och har titeln Suppleant, Karlin, Patrik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Nordgren, Ingrid Elisabeth som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantRevelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, BethRev Elisabeth Nordgren AB som är född och har titeln Revisor, .