Å.S. Truck-Jour Aktiebolag

Skåne län

Information

556115-5432 är organisationsnummer för bolaget Å.S. Truck-Jour Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Å.S. Truck-Jour Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Å.S. Truck-Jour Aktiebolag finns i.

Å.S. Truck-Jour Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-02-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Å.S. Truck-Jour Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Å.S. Truck-Jour Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Å.S. Truck-Jour Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Strand, Ulla-Britt Marianne -Strand, Åke Sigvard

Vill ni komma i kontakt med Å.S. Truck-Jour Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-435180 eller genom brev på följande adress:
Företagsv. 29, 232 37, Arlöv

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning och reparation av nya och begagnade gaffeltruckar och staplare samt försäljning och reparation av nya och begagnade motorcyklar och bilar, idka handel med värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Å.S. Truck-Jour Aktiebolag och det är Strand, Ulla-Britt Marianne som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Åke Sigvard som är född 1942 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,