Blecktrumman Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Blecktrumman Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Burlöv här finns det många olika Aktiebolag. Blecktrumman Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Burlöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Blecktrumman Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556156-5424.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-598600 alternativt besöka eller skicka post till Blecktrumman Aktiebolag på följande adress Tullstorpsv. 142, 232 91, Arlöv.

Blecktrumman Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Blecktrumman Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Kurt Gösta Ingvar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Blomén, Terese Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant , Johansson, Anders William som är född 1972 och har titeln Suppleant , Johansson, Per Henrik Christian som är född 1981 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att äga driva plåtslageri, äga och förvalta fastigheter, lokal- och inventarieuthyrning, in- och uthyrning av personal samt idka handel med aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.