Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag

Skåne län

Information

556160-7259 är organisationsnummer för företaget Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag finns i.

Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-03-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-434446 eller genom brev på följande adress:
Asterv. 21, 232 39, Arlöv

Bolaget skall bedriva trädgårdsanläggningsrörelse samt förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Ahrling & Östinge Trädgårdsanläggningar Aktiebolag och det är Östinge, Rolf Erik Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Ahrling, Rolf Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Östinge, Rolf Erik Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,