Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Aktiebolag som heter Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1972-04-17 så har Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Företagsv. 16, 232 37, Arlöv. Vi ni istället prata med Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag så kan ni göra det på 040-431220.

Bolaget skall utföra installationer av värmeanläggningar jämte äga och förvalta egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Fridh, Bengt Ingvar som är född 1933 och har titeln Extern firmatecknare, Fridh, Per-Olof Robert som är född 1962 och har titeln VD, Fridh, Per-Olof Robert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridh, Mona Gittan som är född 1933 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fridh, Bengt Ingvar -Fridh, Mona Gittan -Fridh, Per-Olof Robert .

Industri- Teknik Bengt Fridh Aktiebolag har 556162-6671 som sitt organisationsnummer.