Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-07-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag ska trivas.

Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvärva tomtmark, uppföra byggnader, även på entreprenad, utföra reparationer av byggnader samt försälja byggnader och fastigheter ävensom utöva därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget förvalta värdepapper och fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-433580.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag är Gullin, Bertil Lennart som är född 1948 och har titeln VD, Gullin, Bertil Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullin, Monica Inga-Lill som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gullin, Marcus Hans Lennart som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantBDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Bygg Entreprenad Lennart Gullin Aktiebolag har 556167-3095 som sitt organisationsnummer.