Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva arkitekt- och byggnadskonsultverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1972-09-19 så skapades Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556169-4851 är organisationsnummret för företaget som finns i Burlöv.

Just nu är Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-434065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arkitektgruppen Tullberg Aktiebolag är Tullberg, Peter Urban som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tullberg, Stenove som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tullberg, Martin Johan Wilhelm som är född 1986 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .