A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag

Skåne län

Information

556176-8739 är organisationsnummer för verksamheten A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag finns i.

A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-02-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-437075 eller genom brev på följande adress:
Åvägen 4, 232 91, Arlöv

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med handikapp- hjälpmedel, import och försäljning av maskiner, samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A.J. Miljöprodukter Rehab Aktiebolag och det är Jönsson, Anders Ingvar som är född 1954 och har titeln VD, Jönsson, Anders Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kerstin Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,