Sematron i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Sematron i Malmö Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sematron i Malmö Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sematron i Malmö Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sematron i Malmö Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1978-09-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sematron i Malmö Aktiebolag ska trivas.

Sematron i Malmö Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp, tillverkning och försäljning av konfektion, vakuumformning, bearbetning och tillverkning av plastprodukter till verkstadsindustrin samt sjukvårdsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sematron i Malmö Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Sematron i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Sematron i Malmö Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-433350.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Engström, Ove Bertil.

De som är på något sätt har med Sematron i Malmö Aktiebolag är Engström, Ove Bertil som är född 1933 och har titeln Extern firmatecknare, Hammarberg, Petra Suzette som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg, Martin Alrik som är född 1961 och har titeln Suppleant, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Sematron i Malmö Aktiebolag har 556197-8635 som sitt organisationsnummer.