Vallgårdens Lantbruksaktiebolag

Skåne län

Information

Vallgårdens Lantbruksaktiebolag är en verksamhet som finns i Burlöv. I Vallgårdens Lantbruksaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Joakim Måns Olof Vallgården som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anders Åke som är född 1935 och har titeln Suppleant, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vallgårdens Lantbruksaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vallgårdens Lantbruksaktiebolag på telefon 073-6401060.

Bolaget skall driva jordbruk och husdjursskötsel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vallgårdens Lantbruksaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vallgårdens Lantbruksaktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vallgårdens Lantbruksaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vallgårdens Lantbruksaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vallgårdens Lantbruksaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vallgårdens Lantbruksaktiebolag har 556200-1585 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.