Frontpac Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

556201-3077 är organisationsnummer för företaget Frontpac Holding Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frontpac Holding Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Frontpac Holding Aktiebolag finns i.

Frontpac Holding Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-09-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frontpac Holding Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Frontpac Holding Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Frontpac Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ruwai Kesje, Jakob -Sjögren, Lars Anders

Vill ni komma i kontakt med Frontpac Holding Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Företagsv. 26, 232 37, Arlöv

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva tillverkning, grossistverksamhet och försäljning av wellpapp och förpackningar i olika material, fastighetsförvaltning samt verksamhet med anknytning därtill.

Det finns olika personer som har en koppling med Frontpac Holding Aktiebolag och det är Ruwai Kesje, Jakob som är född 1968 och har titeln VD, Ruwai Kesje, Jakob som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Lars Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Arthur Lennart Oskar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekberg, Anders Mikael som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,