B & B Rostfria Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och B & B Rostfria Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och B & B Rostfria Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B & B Rostfria Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B & B Rostfria Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1979-12-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som B & B Rostfria Aktiebolag ska trivas.

B & B Rostfria Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rostfri plåtslagerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B & B Rostfria Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är B & B Rostfria Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med B & B Rostfria Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-461590.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med B & B Rostfria Aktiebolag är Rosenquist, Claes Berne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wärff, Kristina Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenquist, Claes Anders som är född 1971 och har titeln Suppleant, Callert, Mats Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg KB som är född och har titeln Revisor, .

B & B Rostfria Aktiebolag har 556202-3944 som sitt organisationsnummer.