Holmlind & Paulson AB

Skåne län

Information

Holmlind & Paulson AB är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Holmlind & Paulson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Holmlind & Paulson AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-10-06.

Holmlind & Paulson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1981-04-07. Men sedan 2005-10-06 så har Holmlind & Paulson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Källv. 14, 232 51, Åkarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Holmlind & Paulson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-932403.

Burlöv arbetar för att bolag som Holmlind & Paulson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Holmlind & Paulson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska verka inom fältet konstnärliga terapier, personlig utveckling, musikpedagogik och musikverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Holmlind & Paulson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Holmlind Paulson, Maritha Ingegerd -Paulson, Staffan Joakim.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Holmlind & Paulson AB och det är följande personer, Holmlind Paulson, Maritha Ingegerd som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulson, Staffan Joakim som är född 1965 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Holmlind & Paulson AB är 556209-4911.