Plastentreprenader Syd AB

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Aktiebolag som heter Plastentreprenader Syd AB. Det finns flera bolag som liknar Plastentreprenader Syd AB i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1981-07-25 så har Plastentreprenader Syd AB varit registrerat. Idag är Plastentreprenader Syd AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Plastentreprenader Syd AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Testv. 13, 232 37, Arlöv. Vi ni istället prata med Plastentreprenader Syd AB så kan ni göra det på 040-436480.

Bolaget skall bedriva tillverkning och montering av plastutrustningar för industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Halme, Anders Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gylling, Ulrica Jeanette Margaretha som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Plastentreprenader Syd AB har 556211-3216 som sitt organisationsnummer.