Servotek Aktiebolag

Skåne län

Information

Servotek Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Servotek Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Servotek Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Servotek Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Servotek Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Servotek Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tullstorpsv., 232 91, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-491700.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Servotek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Servotek Aktiebolag har idag 556221-8874 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Servotek Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling av, handel och konsulttjänster avseende konstruktioner företrädesvis inom medicin-tekniska området, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Servotek Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Sven Gunnar Sigvard som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anders Staffan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Holmgren, Bengt Olof Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Peter Holmgren Revisionsbyrå HB som är född och har titeln Revisor, .