Sydetikett Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse med försäljning inom och utom landet avseende tillverkning av självhäftande etiketter, etiketter, emballagefilm samt därtill förenliga förbruknings- artiklar och härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sydetikett Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Sydetikett Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1983-11-24 så skapades Sydetikett Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sydetikett Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sydetikett Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556233-1883 är organisationsnummret för bolaget som finns i Burlöv.

Just nu är Sydetikett Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sydetikett Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-432810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ostojic, Dragutin -Persson, Leif Torsten Firman tecknas två i förening av -Ohlson, Ove Kurt -Olsson, Lars Håkan -Wahlström, Lars Evert -Wahlström, Sten Evert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sydetikett Aktiebolag är Persson, Leif Torsten som är född 1963 och har titeln Extern VD, Olsson, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ohlson, Ove Kurt som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ostojic, Dragutin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Lars Evert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Sten Evert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .