Collectum Scientific Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom bioteknik och nutrition. Bolaget skall även bedriva tandläkarpraktik med därtill hörande handel med dentalprodukter, samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Collectum Scientific Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Collectum Scientific Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1984-01-31 så skapades Collectum Scientific Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Collectum Scientific Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

556238-7349 är organisationsnummret för bolaget som finns i Burlöv.

Just nu är Collectum Scientific Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Collectum Scientific Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-465311 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Collectum Scientific Aktiebolag är Bergkvist, Hans Ragnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Rolf Ragnar som är född 1927 och har titeln Suppleant, Stengert, Eva Charlotte Elisabet som är född 1965 och har titeln Revisor, Din Ekonom i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .