Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag

Skåne län

Information

556240-0019 är organisationsnummer för verksamheten Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag finns i.

Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-02-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Bertil Sture

Vill ni komma i kontakt med Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-496010 eller genom brev på följande adress:
Staffanstorpsv. 113 B, 232 61, Arlöv

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet och försäljning inom byggmaterialbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sune Olsson i Arlöv Aktiebolag och det är Bengtsson, Bertil Sture som är född 1952 och har titeln VD, Bengtsson, Bertil Sture som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstrand, Sven-Olof Henri som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Håkansson, Peter Michael Brynolf som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Alf Sigvard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ester Ann Jasmin som är född 1957 och har titeln SuppleantErlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Larsson, Ulla Anita Marietta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor