Triangelns Taxi Aktiebolag

Skåne län

Information

556240-3948 är organisationsnummer för bolaget Triangelns Taxi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Triangelns Taxi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Triangelns Taxi Aktiebolag finns i.

Triangelns Taxi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-02-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Triangelns Taxi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Triangelns Taxi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Triangelns Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Triangelns Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-461618 eller genom brev på följande adress:
Oxiev. 16, 232 54, Åkarp

Bolaget skall utföra person- och varutransporter ävensom utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Triangelns Taxi Aktiebolag och det är Håård, Lars Anders Gösta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Håård, Dorothy Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Grundell, Lars Erik som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES,