Esswell Aktiebolag

Skåne län

Information

556241-6601 är organisationsnummer för verksamheten Esswell Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Esswell Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Esswell Aktiebolag finns i.

Esswell Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-03-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Esswell Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Esswell Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Esswell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sjögren, Lars Anders

Vill ni komma i kontakt med Esswell Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6914000 eller genom brev på följande adress:
Företagsv. 26, 232 37, Arlöv

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva förpackningstillverkning samt handel med papper och massa.

Det finns olika personer som har en koppling med Esswell Aktiebolag och det är Sjögren, Lars Anders som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Sjögren, Lars Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ruwai Kesje, Jakob som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Arthur Lennart Oskar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekberg, Anders Mikael som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,