Klang's VVS Service Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Klang's VVS Service Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Burlöv här finns det många olika Aktiebolag. Klang's VVS Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Burlöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Klang's VVS Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556244-8463.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-460000 alternativt besöka eller skicka post till Klang's VVS Service Aktiebolag på följande adress Kungsgårdsv. 2, 230 53, Alnarp.

Klang's VVS Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Klang's VVS Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hallbäck Klang, Eva Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet avseende drift och underhåll inom bostads- och industrisektorn samt därmed förenlig verksamhet.