Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-03-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag ska trivas.

Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall framställa, idka handel med maskiner och uthyra maskiner och verktyg för plastindustrin, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-431510.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Green, Per-Olof.

De som är på något sätt har med Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag är Green, Per-Olof som är född 1946 och har titeln VD, Green, Per-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Björn Eskil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Green Dahlberg, Lotta Christina H som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Thure Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin Ingrid som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotGreen, Monica Helen Ingegärd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Greenbolagen i Arlöv Aktiebolag har 556258-0232 som sitt organisationsnummer.