SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra renoveringar, nyanläggningar, dränering, underhåll och förbättring av gräsytor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1985-03-18 så skapades SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag har haft det sedan 2000-10-23.

SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-23

556258-1628 är organisationsnummret för bolaget som finns i Burlöv.

Just nu är SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ahrling, Rolf Göran -Östinge, Rolf Erik Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom SGR Svensk Gräs Renovering Aktiebolag är Östinge, Rolf Erik Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Östinge, Rolf Erik Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahrling, Rolf Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Bengt Ivar Christer som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .