Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva sjukvård för långtidssjuka och personer med psykiatrisk diagnos, matlagning tillhörande kök samt förvalta värdepapper ävrnsom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1987-12-16 så skapades Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556261-0187 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-436336 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Enskilda Sjukhemmet Solliden Aktiebolag är Helgesson, Arne Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bardh, Eva-Lena Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lena Gunilla som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsten, Per Markus som är född 1977 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .