Video Nytt i Arlöv Aktiebolag (Film & Musik)

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Video Nytt i Arlöv Aktiebolag (Film & Musik). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Burlöv här finns det många olika Aktiebolag. Video Nytt i Arlöv Aktiebolag (Film & Musik) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Burlöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Video Nytt i Arlöv Aktiebolag (Film & Musik) är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556261-6960.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-412180 alternativt besöka eller skicka post till Video Nytt i Arlöv Aktiebolag (Film & Musik) på följande adress Strandv. 125, 234 31, Lomma.

Video Nytt i Arlöv Aktiebolag (Film & Musik) är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Video Nytt i Arlöv Aktiebolag (Film & Musik) så sitter följande personer i styrelsen: , Hultström, Isebell Gunilla Ann-Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning av videofilmer, kioskrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.