Baldwin Jimek AB

Skåne län

Information

Baldwin Jimek AB är ett företag som finns i Burlöv. I Baldwin Jimek AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hultberg, Peter som är född 1967 och har titeln VD, Hultberg, Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pühringer, Karl Stephan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansson, Curt Birger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bror Lage Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Jordan, John Philip som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EESGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Pålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Baldwin Jimek AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Baldwin Jimek AB på telefon 040-439800.

Bolaget skall - direktoch eller indirekt genom dotterbolag - bedriva försäljning av maskiner och produkter för den grafiska industrin ävensom därmed förenlig verksamhet.

Idag är Baldwin Jimek AB av bolagstypen Aktiebolag.

Baldwin Jimek AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Baldwin Jimek AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Baldwin Jimek AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Baldwin Jimek AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Curt Birger -Hultberg, Peter -Jordan, John Philip -Pühringer, Karl Stephan

Baldwin Jimek AB har 556263-4724 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.