A. Malmback Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska tillverka industriella komponenter och anläggningar, försälja industriella komponenter och anläggningar i Sverige och på export, utöva konsultverksamhet inom bolagets kompetensområde, andrahandsuthyra lokaler, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A. Malmback Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är A. Malmback Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1985-10-10 så skapades A. Malmback Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel A. Malmback Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

A. Malmback Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556265-9820 är organisationsnummret för bolaget som finns i Burlöv.

Just nu är A. Malmback Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med A. Malmback Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-435340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malmback, Arne Ingemar -Malmback, Mats Fredrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom A. Malmback Aktiebolag är Malmback, Arne Ingemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmback, Mats Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmback, Ulla Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .