Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB

Skåne län

Information

Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB är ett företag som finns i Burlöv. I Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rolf Axel Gerhard som är född 1960 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB på telefon 070-7712893.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB innehar ej F-skattsedel och Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars Erik Mikael Andersson Fastighetsförvaltning AB har 556268-8936 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.