Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Virvelv. 1, 232 36, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-436365.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag har idag 556271-8279 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lydén, Björn Anders Barthold -Martin, Knut Jonas Viktor är den som för stunden ansvarar för Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uthyrning, förvaltning och handel med fast egendom, partihandel inom heminredning och sport ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Martin & Lydén, MA-LY, Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martin, Knut Jonas Viktor som är född 1945 och har titeln VD, Martin, Knut Jonas Viktor som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lydén, Björn Anders Barthold som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lydén, Yvonne Rose-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Weibull Martin, Carin Helena som är född 1944 och har titeln Suppleant, Persson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln RevisorStenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Jakihep AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.