Per Olof Lindholm - POL - Reklam Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Per Olof Lindholm - POL - Reklam Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Burlöv här finns det många olika Aktiebolag. Per Olof Lindholm - POL - Reklam Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Burlöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Per Olof Lindholm - POL - Reklam Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556271-9145.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-464500 alternativt besöka eller skicka post till Per Olof Lindholm - POL - Reklam Aktiebolag på följande adress Tegelv. 3, 232 54, Åkarp.

Per Olof Lindholm - POL - Reklam Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Per Olof Lindholm - POL - Reklam Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Söderholm Lindholm, Petra Angela som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reklam- och utställningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.