Lagerstedt & Berg AB

Skåne län

Information

556280-7635 är organisationsnummer för bolaget Lagerstedt & Berg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lagerstedt & Berg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som Lagerstedt & Berg AB finns i.

Lagerstedt & Berg AB har varit registrerat sedan 1986-07-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lagerstedt & Berg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Lagerstedt & Berg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lagerstedt & Berg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lagerstedt & Berg AB så kan ni göra det på telefon genom 046-238333 eller genom brev på följande adress:
Farinv. 29 C, 245 33, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom organisation, säkerhet, hälsa-skydd, ekonomistyrning, IT-stöd för detta samt därmed förenlig verksamhet. Företaget skall även bedriva försäljning av dataprogram samt ledarskaps- och rapportverktyg, även mobila samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lagerstedt & Berg AB och det är Berg, Hans Karl Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenler, Leif Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor