Litec Aktiebolag

Skåne län

Information

Litec Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Litec Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Litec Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Litec Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Litec Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Poppelg. 6, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-535330.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Litec Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Litec Aktiebolag har idag 556298-1901 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Litec Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning av varor och agenturverksamhet inom den finmekaniska branschen, förvaltning av värdepapper och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Litec Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cederholm, Kurt Birger som är född 1946 och har titeln VD, Cederholm, Kurt Birger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .