LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-06-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag ska trivas.

LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bestå av utbildning inom logistik, administration, ADB, materialadministration, utveckling och försäljning av ADB-system jämte därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-460341.

Firman tecknas var för sig av -Bosrup, Gunilla Ann-Marie -Bosrup, Lars Gunnar.

De som är på något sätt har med LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag är Bosrup, Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bosrup, Gunilla Ann-Marie som är född 1940 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

LBG Konsult och Utbildning Aktiebolag har 556299-6685 som sitt organisationsnummer.