Sorensen Marine Electronics Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Sorensen Marine Electronics Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sorensen Marine Electronics Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sorensen Marine Electronics Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sorensen Marine Electronics Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sorensen Marine Electronics Aktiebolag ska trivas.

Sorensen Marine Electronics Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva försäljning och service av elektronisk utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sorensen Marine Electronics Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Sorensen Marine Electronics Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Sorensen Marine Electronics Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-464192.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sorensen Marine Electronics Aktiebolag är Sörensen, Lars Eric som är född 1938 och har titeln VD, Sörensen, Lars Eric som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörensen, Linnea Ann-Britt som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nordgren, Ingrid Elisabeth som är född 1949 och har titeln Revisor, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BethRev Elisabeth Nordgren AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Sorensen Marine Electronics Aktiebolag har 556308-8839 som sitt organisationsnummer.