E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-01-08. Men sedan 1988-01-01 så har E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tegelv. 13, 232 54, Åkarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-462380.

Burlöv arbetar för att bolag som E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva värmeentrepenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag och det är följande personer, Håkansson, Björn Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Eva Kristin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Olsson, Jan Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för E.S.T. Energisparteknik Aktiebolag är 556314-7858.