Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag är ett företag som finns i Burlöv. I Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gedda, Nils-Erik som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Gedda, Lars Åke som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gedda, Nils-Gunnar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ahlm, Ulf Christer som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, AHLMS REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag på telefon 040-460230.

Bolaget skall bedriva verksamhet innefattande auktioner, värdering av lös egendom, upprättande av bouppteckningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nils-Eric Gedda Auktionsbyrå i Malmö Aktiebolag har 556323-9424 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.