RL Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och RL Service Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RL Service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för RL Service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

RL Service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RL Service Aktiebolag ska trivas.

RL Service Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra installation och service på maskinutrustning samt entreprenadmaskiner jämte försäljning av reservdelar och maskienr företrädesvis inom bilverkstadsbranschen och bensinstationer, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RL Service Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är RL Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med RL Service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-531330.

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Percy Roger -Larsson, Rolf Percy.

De som är på något sätt har med RL Service Aktiebolag är Larsson, Rolf Percy som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Percy Roger som är född 1962 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Larsson, Ulla Anita Marietta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

RL Service Aktiebolag har 556335-3894 som sitt organisationsnummer.