Burlövs Elektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Burlövs Elektriska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Burlövs Elektriska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1989-01-11 så skapades Burlövs Elektriska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Burlövs Elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Burlövs Elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556348-6942 är organisationsnummret för bolaget som finns i Burlöv.

Just nu är Burlövs Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Burlövs Elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-463272 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Burlövs Elektriska Aktiebolag är Nilsson, Bo Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Elsa Margit som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .