ADM Trädgård Aktiebolag

Skåne län

Information

556355-7536 är organisationsnummer för företaget ADM Trädgård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ADM Trädgård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Burlöv som är den kommunen som ADM Trädgård Aktiebolag finns i.

ADM Trädgård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ADM Trädgård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

ADM Trädgård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Burlöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ADM Trädgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ADM Trädgård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-495647 eller genom brev på följande adress:
Fortunav. 28, 232 91, Arlöv

Bolaget skall driva odling och försäljning av grönsaker samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ADM Trädgård Aktiebolag och det är Medrek, Andrzej som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Medrek, Martin Adam som är född 1977 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,