Cargo Modul Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Cargo Modul Trading Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Cargo Modul Trading Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cargo Modul Trading Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Cargo Modul Trading Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Cargo Modul Trading Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cargo Modul Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nordanå 3, 232 91, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-445450.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Cargo Modul Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Cargo Modul Trading Aktiebolag har idag 556391-3762 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wåhlin, Erik Karl Martin är den som för stunden ansvarar för Cargo Modul Trading Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tilverkning och försäljning av manuella lastbärare, emballage och därmed förenlig verksamhet.

I Cargo Modul Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wåhlin, Erik Karl Martin som är född 1973 och har titeln VD, Wåhlin, Erik Karl Martin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Knut Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hartmann, Harald som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Arne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Reimer, Karl Göran som är född 1949 och har titeln SuppleantJönsson, Hans Thomas Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .