Norlin & Persson Aktiebolag

Skåne län

Information

Norlin & Persson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Norlin & Persson Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norlin & Persson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Norlin & Persson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Norlin & Persson Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Norlin & Persson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Testv. 8, 232 37, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-534060.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Norlin & Persson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Norlin & Persson Aktiebolag har idag 556391-7755 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Norlin & Persson Aktiebolag

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Norlin & Persson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Kent Åke som är född 1958 och har titeln VD, Persson, Kent Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Johan Daniel som är född 1982 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Pettersson, Doris Elisabeth som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.