UVS Gymnasium AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och UVS Gymnasium AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och UVS Gymnasium AB är ett av dem. Statusen för UVS Gymnasium AB är att Bolaget är aktivt.

UVS Gymnasium AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som UVS Gymnasium AB ska trivas.

I Burlöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom utbildningssektorn trafik och miljöverksamhet, samt driva fristående gymnasieskola, driva utbildningsenheter och annan skolverksamhet samt även bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UVS Gymnasium AB inte är momsregistrerat.

Idag är UVS Gymnasium AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med UVS Gymnasium AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-414160.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med UVS Gymnasium AB är Rosberg, Sven Erik Gustaf som är född 1942 och har titeln VD, Rosberg, Sven Erik Gustaf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Karin Monica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

UVS Gymnasium AB har 556403-5359 som sitt organisationsnummer.