Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva ytbehandling, försilvring och förgyllning samt slipning, polering och vissa reparationsarbeten av metaller och metallvaror. Äga och förvalta fast och lös egendom samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1990-10-19 så skapades Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556407-2576 är organisationsnummret för bolaget som finns i Burlöv.

Just nu är Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-431715 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Industriförsilvring i Skåne Aktiebolag är Losell, Jan Rickard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Losell, Lisbeth Margaretha som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Malin som är född 1977 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .